Març 2020

  Seg »

BOLLYWOOD, BOMBAY, BARCELONA

Cia. Dúo Fàcil i Líquido Teatro​ (Barcelona)
06/03 20:30h 07/03 20:30h 08/03 18:30h

bollywood

Imagineu com és la vida de tres joves immigrants indis que comparteixen pis a Barcelona?
De cara enfora tothom fa el cor fort i en un ambient de camaraderia de mica en mica van aflorant les dificultats de trobar feina, la incomprensió dels veïns o la trobada amb persones que, d’una manera o altra, volen aprofitar-se d’ells. Tot es desenvolupa entre bromes i somnis, els dos elements que faciliten evadir-se dels seus problemes. Serà justament aquest component dels somnis el que introdueix directament l’ambient de les pel·lícules de Bollywood. Per això el ball, com un miratge de felicitat, irromp directament en la trama trencant el fil argumental i omple de cop l’escena de llum, música i brillantor.

TEATRE / CASTELLÀ - CATALÀ / 80 MIN.

Autoria: ​Marc Rosich. Idea original: J​uanjo Cuesta-Dueñas, Marc Tarrida i Aribau, Abel Reyes i Alabart Francesc Marginet i Sensada. Direcció: J​uanjo Cuesta-Dueñas. Interpretació: ​Marc Tarrida i Aribau, Abel Reyes i Alabart Francesc Marginet i Sensada. Escenografia: J​airo Fuentes i Violeta Ollauri. Vestuari:​ Juanjo Cuesta-Dueñas i Fran de Benito. Disseny d’il·luminació:​ Antoni Font.


25x5

entrades

#LaTronoACasa

Et portem TRES produccions de la Sala Trono a casa!
Divendres 20 i dissabte 21 a les 20.30 h i diumenge 22 a les 18:30 h

TronoACasa

Et portem TRES produccions de la Sala Trono a casa!

No volem perdre la nostra cita cultural amb vosaltres i és per això que aquest cap de setmana us oferirem tres produccions de la Sala Trono a través del nostre canal de Youtube al mateix horari de sempre:Els vídeos estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públics al nostre canal de YouTube.

BOMBER[S] - Suspès

Cia. Barna BÉ (Barcelona)
21/03 20:30h 22/03 18:30h

IMPORTANT - Seguint les noves directrius de la Generalitat de Catalunya i protocols interns de l’Ajuntament per minimitzar els efectes del virus COVID-19, hem decidit suspendre finalment l'espectacle Bomber[s] de la companyia Barna BÉ previst pels dies 21 i 22 de març. l’equip de la Sala Trono ja hem procedit a realitzar el retorn de l’import de les entrades i que mantenim tots els nostres canals de comunicació oberts per poder atendre qualsevol petició o dubte. Que ens poden contactar a taquilla@salatrono.com i al telèfon 977 22 20 14.

bombers

Bomber[s] és molt més que una peça teatral. L’amor, el desig, el consentiment, l’abús, el desdeny...
Bomber[s] e​ns enfronta a una realitat amb la qual ens podem sentir tots identificats d’una manera o altra. Quan el poder de la paraula t’abandona i el NO no pot ser concebut com a resposta, l’abús de poder entra en joc. Una obra que qüestiona els rols socials i sexuals de l’home i la dona d’avui i d’aquí i exposa la complexitat de les relacions amoroses i sexuals i la importància del consentiment i l’acord entre iguals. Però, com es pot dir “no” si no es troben les paraules per fer-ho?

TEATRE / CATALÀ / 80 MIN.

Autoria: ​Jean-Benoit Patricot. Direcció i traducció: J​ordi Vilà. Interpretació: ​Mariantònia Salas i Salvador Miralles. Espai i vestuari: ​Clàudia Vilà. Disseny de so: ​Guillem Llotge. Il·luminació: J​osé Llergo. Tècnic de gira: ​Roger Piqué.


25x5

entrades

#LaTronoACasa vol.2

Seguim portant el teatre a casa!
Divendres 27 a les 20.30 h, dissabte 28 a les 22.00 h i diumenge 29 a les 18:30 h i 21.00 h

TronoACasa 2

Seguim portant el teatre a casa!

Després de la bona rebuda que va tenir la iniciativa el passat cap de setmana i les propostes que ens heu fet arribar a través de les xarxes socials, estem fent tot el possible per mantenir la nostra cita cultural amb vosaltres i continuem, una setmana més, amb la nova programació de #LaTronoACasa vol.2

  • A partir de divendres 27 a les 20.30 h: El thriller musical 'Killer', nominat a tres premis butaca. Un text de Guillem Clua dirigit per Joan Maria Segura i interpretat per Xavier Mestres, Roger Conesa, Xavi Sánchez i Tomás Alcaide.


  • #LaTronoACasa arriba a TAC 12 el dissabte 28 a les 22.00 h i diumenge 29 a les 21.00 h amb l’última producció de la sala, 'Vaselina' de Gabriele Di Luca i dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joanmi Reig, Artur Busquets Alonso i Karin Barbeta. Una coproducció entre els Teatres de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. L’obra completa també estarà disponible al canal de YouTube en finalitzar l’emissió per televisió.


  • A partir de diumenge 29 a les 18.30 h s’emetrà la funció completa de la coproducció amb Banfield Teatro Ensamble (Argentina), '‘El Don de las Sirenas’', de Pere Riera dirigida pel director argentí Nelson Valente (‘El Loco y la camisa’, ‘El Declive’) interpretada per Joan Negrié, Mariela Roa, Diego Brizuela i Roser Batalla.


Els vídeos estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públics al nostre canal de Youtube.

L’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

FLORS CARNÍVORES

Cia. Flors Carnívores (Barcelona)
27/03 20:30h 28/03 20:30h 29/03 18:30h

IMPORTANT - Seguint les noves directrius de la Generalitat de Catalunya i protocols interns de l’Ajuntament per minimitzar els efectes del virus COVID-19, hem decidit aplaçar l'espectacle Flors Carnívores previst pels dies 27, 28 i 29 de març. Avisarem de les noves dates. L’equip de la Sala Trono ja hem procedit a realitzar el retorn de l’import de les entrades i que mantenim tots els nostres canals de comunicació oberts per poder atendre qualsevol petició o dubte. Que ens poden contactar a taquilla@salatrono.com i al telèfon 977 22 20 14.
També podeu seguir gaudint del teatre des de nostre canal a Youtube amb els espectacles que us proposem per #LaTronoACasa

flors

Divendres nit. En un soterrani, aïllat del món. Per unes hores, aïllades dels de dalt. Tres adolescents jugaran. Jugaran a ser allò que no són, el que voldrien ser, el que podrien ser... Jugaran a imaginar un gest, un instant, una acció única... mai no esdevinguda. Jugaran a no ser mai grans, a no ser mai els de dalt. O sí. Jugaran a imaginar el futur, o a imaginar com evitar-lo.

TEATRE / CATALÀ / 70 MIN.

Autoria: ​Anna Maria Ricart. Direcció: ​Marc Chornet Artells. Intèrprets: ​Mariona Blanco, Cristina López i Ivet Zamora. Escenografia: ​Albert Julve i Marc Chornet. Música:​ Neus Pàmies. Il·luminació: ​Albert Julve.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors