Març 2020

  Seg »

BOLLYWOOD, BOMBAY, BARCELONA

Cia. Dúo Fàcil i Líquido Teatro​ (Barcelona)
06/03 20:30h 07/03 20:30h 08/03 18:30h

bollywood

Imagineu com és la vida de tres joves immigrants indis que comparteixen pis a Barcelona?
De cara enfora tothom fa el cor fort i en un ambient de camaraderia de mica en mica van aflorant les dificultats de trobar feina, la incomprensió dels veïns o la trobada amb persones que, d’una manera o altra, volen aprofitar-se d’ells. Tot es desenvolupa entre bromes i somnis, els dos elements que faciliten evadir-se dels seus problemes. Serà justament aquest component dels somnis el que introdueix directament l’ambient de les pel·lícules de Bollywood. Per això el ball, com un miratge de felicitat, irromp directament en la trama trencant el fil argumental i omple de cop l’escena de llum, música i brillantor.

TEATRE / CASTELLÀ - CATALÀ / 80 MIN.

Autoria: ​Marc Rosich. Idea original: J​uanjo Cuesta-Dueñas, Marc Tarrida i Aribau, Abel Reyes i Alabart Francesc Marginet i Sensada. Direcció: J​uanjo Cuesta-Dueñas. Interpretació: ​Marc Tarrida i Aribau, Abel Reyes i Alabart Francesc Marginet i Sensada. Escenografia: J​airo Fuentes i Violeta Ollauri. Vestuari:​ Juanjo Cuesta-Dueñas i Fran de Benito. Disseny d’il·luminació:​ Antoni Font.


25x5

entrades

BOMBER[S]

Cia. Barna BÉ (Barcelona)
21/03 20:30h 22/03 18:30h

bombers

Bomber[s] és molt més que una peça teatral. L’amor, el desig, el consentiment, l’abús, el desdeny...
Bomber[s] e​ns enfronta a una realitat amb la qual ens podem sentir tots identificats d’una manera o altra. Quan el poder de la paraula t’abandona i el NO no pot ser concebut com a resposta, l’abús de poder entra en joc. Una obra que qüestiona els rols socials i sexuals de l’home i la dona d’avui i d’aquí i exposa la complexitat de les relacions amoroses i sexuals i la importància del consentiment i l’acord entre iguals. Però, com es pot dir “no” si no es troben les paraules per fer-ho?

TEATRE / CATALÀ / 80 MIN.

Autoria: ​Jean-Benoit Patricot. Direcció i traducció: J​ordi Vilà. Interpretació: ​Mariantònia Salas i Salvador Miralles. Espai i vestuari: ​Clàudia Vilà. Disseny de so: ​Guillem Llotge. Il·luminació: J​osé Llergo. Tècnic de gira: ​Roger Piqué.


25x5

entrades

FLORS CARNÍVORES

Cia. Flors Carnívores (Barcelona)
27/03 20:30h 28/03 20:30h 29/03 18:30h

flors

Divendres nit. En un soterrani, aïllat del món. Per unes hores, aïllades dels de dalt. Tres adolescents jugaran. Jugaran a ser allò que no són, el que voldrien ser, el que podrien ser... Jugaran a imaginar un gest, un instant, una acció única... mai no esdevinguda. Jugaran a no ser mai grans, a no ser mai els de dalt. O sí. Jugaran a imaginar el futur, o a imaginar com evitar-lo.

TEATRE / CATALÀ / 70 MIN.

Autoria: ​Anna Maria Ricart. Direcció: ​Marc Chornet Artells. Intèrprets: ​Mariona Blanco, Cristina López i Ivet Zamora. Escenografia: ​Albert Julve i Marc Chornet. Música:​ Neus Pàmies. Il·luminació: ​Albert Julve.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors